Gör reklam för smyckesföretaget med snygga tygpåsar

Det finns få saker som kunderna gillar så smycket som att få något användbart helt gratis. Som en snygg tygpåse med din företagslogga på. Så blir kunderna påminda om ditt företag i vardagen när de använder tygpåsen när de handlar eller går till gymmet.

Tryck loggan på tygpåsar

Ifall du driver en webbshop eller har en butik så är det smart att ge bort användbara profilprodukter som tygpåsar, muggar och andra saker. Då kommer dina kunder få en positiv upplevelse av din affär och även bli påminda om ditt företag när de är hemma. Fördelen med just tygpåsar är att de nästan garanterat blir använda. Har du ett smyckesföretag med en riktigt fin logga kommer vissa kunder använda påsen som ”finpåse”. Du vet, tygpåsen som får följa med när man ska gå på kafé eller restaurang med vännerna eller till jobbet. På Medtryck hittar du ett stort utbud med tygpåsar att välja mellan. Tryck upp din logga på den tygpåse som bäst representerar ditt företag. Sedan kan du sälja eller ge bort dem till kunderna.

Sälja eller ge bort?

När du beställer tygpåsar och andra profilprodukter uppstår naturligtvis frågan ifall du ska ge bort eller sälja produkterna? Om du ska ge bort prylar kan du köpa från de billigaste sortimenten. Ska du däremot sälja dem bör de vara av bättre kvalitet. Det är klokt att tänka igenom det i förväg. Du kan också ge bort tygpåsar till kunder som köper för en viss summa. Om de måste handla smycken, mode och smink för 500 kronor bör påsen vara lite finare. Behöver kunden bara handla för 200 kronor kan du välja en billigare variant. Detsamma gäller om du driver en webbshop. På sätt och vis kan en gratis tygpåse eller annan produkt vara än viktigare om du driver en e-butik. Kunderna har ju inte träffat dig personligen. Då är det smart att ge dem något som gör köpet till en minnesvärd upplevelse.

Sälja smycken

Det är roligt att arbeta med smycken och skönhet. Tack vare digitaliseringen är det möjligt att driva företag och hålla på med smycken även om du inte är utbildad designer. Du kan köpa in smycken och vara återförsäljare. Eller så skapar du egna smycken som du säljer på Etsy eller i en egen affär. Driver du en fysisk butik kan du tjäna mer pengar genom att skapa en webbshop till din butik. Då säljer du både till kunder i din närhet och människor över hela världen. Om du skapar egna smycken kan det vara smart att skapa ett märke. Då kan du även höra med butiker och webbshoppar om de vill vara återförsäljare av dina smycken. Oavsett om du designar och skapar egna smycken eller är återförsäljare är det klokt att gå all in och skapa ett eget varumärke. Då kommer du uppfattas som mer seriös och per automatik få fler kunder. När du skapar ett varumärke bör du ha samma logga och banner på både sociala medier, din hemsida och eventuella fysiska butik.