Sälja hemmatillverkade smycken

Vill du tjäna pengar på din hobby? Om du har tillverkat mer smycken än du kan använda, kan det vara dags att börja sälja dem. Ett bra sätt att börja är att sälja bland vänner och bekanta. Anordna smyckespartyn och för att utöka din kundkrets kan sedan du be någon du känner anordna ett party. Som tack för hjälpen kan du ge värdinnan några smycken gratis. På varje party kan du be någon av deltagarna att hålla party nästa gång. Gör det organiserat och ha en skala för olika gåvor till värdinnan beroende på hur många personen bjuder in alternativt hur stor försäljningssumman var vid partyt.

Att vara unik

För att lyckas som smyckesdesigner gäller det att även vara unik. Att tillverka smycken som är inspirerade av skog eller hav och strand är några tips. Tänk på att inte sälja smyckena för billigt. Det är ett misstag som många gör i början. Man känner inte sitt eget värde och tar betalt i stort sett bara för materialkostnaden. Det blir du inte rik på. Du måste ta betalt för din tid och det du har lagt ner i tankar angående designen innan du började skapa smycket. Försök tänka det som att Yves saint Laurent inte tar betalt för en klänning beroende på hur många meter tyg det är i plagget. Det är designen som kostar.

Öppna butik på nätet

Online Shopping Purchasing Commercial Electronic Concept

Nästa steg är att öppna en egen butik på nätet. När du väl har skapat dig ett namn på hemorten är det dags att vidga dina vyer. Ge folk från hela landet en chans att köpa dina smycken. Du kan ha olika betalningsvillkor som kortbetalning eller faktura. Behöver du få loss pengar snabbt? sälj fakturor för extra pengar eller gå till en arbetsplats med många män och ha en smyckesvisning. Det brukar alltid gå hem, för många män går inte runt i butiker för att leta modesmycken och därför brukar de alltid köpa något när det serveras framför dem. Lycka till med din försäljning!