Smycken för hemmafesten

Om du ska ha hemmafest är det viktigt att både du och ditt hem ser bra ut. För att framhäva ditt rätta jag kan du se till att både ditt och hemmets utseende stämmer överens med din personlighet.

Favoritsmycken som passar din stil

Att bjuda in till en hemmafest kan kännas väldigt intimt då du visar upp hela dig, inklusive ditt hem. För att framhäva den du är kan det vara en bra idé att använda dina favoritsmycken. Det kan hjälpa till att känna dig bekväm om du är nervös för att visa upp ditt hem. Det kan också vara bra om din utstyrsel matchar ditt hem och även den person du är.

Soffan är hjärtat i hemmet

Om din soffa inte alls är i samma stil som dina favoritsmycken kan en snygg klädsel till Ektorp soffan från Ikea vara lösningen på problemet. Med en Ektorp klädsel från Ikea kan du förvandla din soffa så att den stämmer överens med dina accessoarer. Även om det är viktigt att hela hemmet känns presentabelt är soffan ändå hjärtat i hemmet där du och vännerna kommer vistas på festen. Du kan välja din Ektorp klädsel i en färg som matchar dina smycken och ditt övriga utseende.

Olika smycken

Du vet själv bäst om du föredrar att bära många eller få smycken. Väljer du att endast bära ett fåtal är örhängen och halsband bra att tänka på i första hand. Anledningen är att dessa smycken framhäver ditt ansikte och är placerade på ställen personer ser mest. Att endast använda ett armband men inget halsband eller örhängen kan se lite oproportionerligt ut. Det ser däremot bra ut att bara använda ett halsband, men inga armband.